Comunitat Valenciana

Detinguda una dona de 70 anys quan intentava introduir droga en la presó d'Albocàsser

-
Gos de la Guàrdia Civil
Gos de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Gos de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 70 anys que suposadament intentava introduir droga al Centre Penitenciari Castelló II, situat a Albocàsser, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La Guàrdia Civil té diversos serveis establits per al control d'accessos als centres penitenciaris, els quals tracten d'evitar la introducció de drogues, armes, explosius o qualsevol tipus d'element que poguera resultar perillós.

Durant un d'aquests controls, un gos detector de drogues passiu del Grup Cinològic de la Guàrdia Civil de nom 'Senda' va reaccionar positivament sobre una persona que es disposava a accedir com a visitant al Centre Penitenciari Castelló II.

Els agents van descobrir que aquesta persona portava ocult a l'interior del seu cos dos embolcalls de 18 i 15 grams d'una substància, pel que sembla d'haixix, i 50 pastilles d'un medicament pertanyent al grup de tranquilitzants.

Per tot açò, es va procedir a la detenció d'una dona, de 70 anys, com a suposada autora d'un delicte contra la salut pública -tràfic de drogues-. L'actuació ha sigut efectuada per efectius del Servici Cinológico de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento