Comunitat Valenciana

València prorroga el conveni amb entitats que atenen persones sense llar i amb risc d’exclusió social

  • Es renoven els acords per a col·laborar amb la Fundació Salut i Comunitat, Sant Joan de Déu l’associació Plena Inclusió.
Zona peatonalizada con urbanismo táctico en la plaza del Ayuntamiento.
Zona peatonalizada con urbanismo táctico en la plaza del Ayuntamiento.
20MINUTOS
Zona peatonalizada con urbanismo táctico en la plaza del Ayuntamiento.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València d'aquest divendres donarà suport a la col·laboració municipal amb entitats que desenvolupen programes per atendre a les persones sense llar a la ciutat. Un d’aquests acords, l’aprovació de la pròrroga del conveni amb la Fundació Salut i Comunitat suposa una despesa del consistori de 40.000 euros. Així mateix, l’executiu valencià ratificarà la justificació presentada per l’alberg Sant Joan de Déu arran una aportació de l’Ajuntament de 700.000 euros.

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha explicat que “amb aquestes resolucions l’equip de govern renova el seu compromís amb l’esmentada Fundació Salut i Comunitat, responsable del centre de nit “Mussol”, destinat per a persones majors de 18 anys sense llar que es troben en risc d’exclusió social amb problemes associats pel consum d’alcohol, drogues o de salut mental”. “Es tracta d’un recurs important que presta un servici amb la millor qualitat i atenció possible”, afirma.

En la mateixa línia, la Junta de Govern aprovarà divendres la justificació de la pròrroga del conveni de col·laboració amb Sant Joan de Déu, que finalitzava el dia 25 de novembre. «Amb aquesta pròrroga donem continuïtat a un recurs fonamental que des de l’any 1992 atén a les persones sense llar respectant la seua dignitat i promovent millores en la seua qualitat de vida”.

D’altra banda, la regidora de Servicis Socials ha informat que la Junta de Govern també prorrogarà la seua col·laboració amb l’associació Plena Inclusió de la Comunitat Valenciana, que desenvolupa a la ciutat el programa “Respir Familiar”. “En aquest cas, ratifiquem, amb altres 40.000 euros, el treball conjunt amb altra entitat que impulsa i porta a terme programes en l’àmbit de l’acció social”, ha indicat Lozano.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento