Comunitat Valenciana

València obri un taller gratuït de podcast per a joves

La Regidoria de Joventut de València ha organitzat un taller gratuït que ensenya les claus per a produir podcast i està orientat per a joves d'entre 16 i 30 anys.
Micròfon
Micròfon
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Micròfon

Aquest curs se celebra tots els dimarts i dimecres de novembre, de 19 a 21 hores, durant huit sessions, al centre municipal de joventut de Ciutat Vella.

Els interessats poden aprendre a realitzar podcast en un entorn digital de treball especialitzat, així com enviar i emmagatzemar documents sonors, conéixer aplicacions d'edició de so i tot el relacionat amb la seua difusió.

A les sessions, els joves aprenen els conceptes teòrics i tècnics del podcast i a manejar la documentació, la producció radiofònica, la locució, la creació del programa i la seua edició. L'objectiu és potenciar totes les activitats formatives i programes que siguen d'interés per als joves de la ciutat.

Aquest taller està impartit per dos formadores especialitzades en innovació periodística, periodisme cultural i radiofònic. Els interessats a realitzar la inscripció poden fer-ho a través de la pàgina web de la Regidoria.

El podcast s'ha convertit en els últims anys en un dels mitjans online més populars. Es tracta d'una publicació de caràcter digital i periòdica, en format d'àudio o vídeo, que es pot descarregar d'internet o escoltar online. En definitiva, una espècie de programa de ràdio descarregable que es pot muntar en una web o en tot tipus de plataformes escoltar-lo en qualsevol moment.

Durant aquests mesos, la Regidoria de Joventut ofereix més de 40 tallers 'Apunta't' dirigits a l'ocupació del temps lliure dels jóvens des d'una perspectiva educativa i formadora. Entre les activitats oferides, amb inscripcions obertes, destaquen les dedicades a l'aprenentatge de dibuix, artesania, iniciació a la llengua de signes o hàbits saludables, així com tallers de teatre, còmic, cuina, reciclatge, ball o cursos de manipulació d'aliments.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento