Comunitat Valenciana

Dani Martín i Steve Aoki formaran part del cartell de la pròxima edició del SanSan

-
Dani Martín en imatge d'arxiu
Dani Martín en imatge d'arxiu
GERMÁN LAMA / EUROPA PRESS

Dani Martín i Steve Aoki formaran part de la pròxima edició del SanSan Festival, que se celebrarà en Setmana Santa del 14 al 16 abril de 2022, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Durant el transcurs de l'edició de 2021, en les transicions dels concerts de Rayden i Leiva, es van emetre, en les pantalles gegants del festival, dos vídeos on Steve Aoki i Dani Martín van saludar al públic i van anunciar que formaran part de la pròxima entrega de l'esdeveniment musical.

En el cas de Dani Martín, una de les veus més destacades del panorama pop-rock actual, serà la primera vegada de la seua carrera en solitari que actue en un festival i se sume al cartell d'un esdeveniment d'aquestes característiques. Ho farà presentant 'No, no vuelve', un homenatge al Canto del Loco que conté deu cançons regravades de la història de la banda de la seua vida més un tema inèdit.

El grup, que va vendre més d'un milió de còpies en el mercat, va estar en actiu des de 1994 fins el 2010 quan varis dels seus integrants van anunciar carreres en solitari, entre ells Dani. La banda va aconseguir multitud de reconeixements -com un Premi Ondas o el MTV Europe Music Awards- i que les seues cançons formen part de la banda sonora de diverses generacions. L'artista segueix captivant a milers de persones amb la seua música i en el SanSan es podrà gaudir del seu directe des d'un altre punt de vista.

AOKI

El dj i productor nord-americà-japonés Steve Aoki és segurament el DJ més famós del món, capaç de fer ballar a milers de persones amb un estil molt personal i amb un espectacle cèlebre, que no deixa indiferent a ningú. A més, està travessant un dels seus millors moments creatius després de la pandèmia i promet ser un dels grans reclams de la pròxima edició.

El SanSan 2021 s'ha convertit en el primer gran festival que torna en condicions de normalitat, gràcies al passaport Covid. Ha congregat durant tres dies, a més de 20.000 persones que han pogut moure's i ballar amb llibertat pel recinte -sempre amb la mascareta si no es garanteix la distància-.

L'edició de 2022 obrirà la temporada de festivals d'estiu i es convertirà en l'alternativa musical a les vacances de Setmana Santa més tradicionals. Les entrades eixiran a la venda el dia 5 de novembre a partir de les 11.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento