Comunitat Valenciana

L'oferta valenciana arriba a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Turisme CV difon l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Fira de Tots Sants que se celebra des d'aquest divendres fins a l'1 de novembre a Cocentaina. En la seua 675 edició, l'esdeveniment ha recuperat el format presencial al llarg de dos caps de setmana per a gaudir de la variada oferta comercial, exposicions i gastronomia de la Fira sota totes les mesures de seguretat sanitària.
Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina
Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina
GENERALITAT VALENCIANA
Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, seran els encarregats de realitzar la inauguració del certamen aquest dissabte, 30 d'octubre. Com a director general de Turisme, Herick Campos assistirà a la inauguració obertura i estarà en l'estand autonòmic per a mostrar l'àmplia oferta turística de la Comunitat.

Des de Turisme CV destaquen la importància de portar l'oferta a aquesta fira per la gran quantitat de públic que congrega, 486.036 visitants en l'última edició de 2019, a més de per difondre-la en el principal mercat emissor: "el dels propis valencians".

La Fira de Tots Sants és una de les mostres vives més antigues de la història de la vila de Cocentaina que enguany celebra la seua 675 edició. La de 2020 va ser cancel·lada en versió presencial a causa de la pandèmia i es va celebrar de forma virtual.

El significat mercantil, origen de la fira, ha crescut amb el pas del temps amb els tres econòmics representats, ja que es manté la tradició ramadera juntament amb l'exposició de productes variats, la promoció del turisme i la realització d'innombrables actes lúdics i culturals.

Per a aquesta edició s'ha optat per distribuir els sectors en dos caps de setmana consecutius. Del 29 d'octubre a l'1 de novembre estan els de turisme, disseny, innovació, tecnologia i medi ambient, esports, llar, soc àrab, mercat medieval, zona infantil i restauració. I del 5 al 7 de novembre, la Fira acull els sectors de maquinària agrícola, automoció, maquinària industrial i sector agroalimentari.

La zona de turisme se situarà enguany per primera vegada al llarg de l'Avinguda del Comtat, on Turisme CV participa amb quatre casetes de fusta unides situades al començament de la zona reservada a turisme. En l'espai participen enguany la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, el club d'allotjaments d'interior Temps, Tour&Kids, Cocemfe i la marca turística Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento