Comunitat Valenciana

La DGT preveu més d'1.161.000 desplaçaments de llarg recorregut en les carreteres de la Comunitat durant el pont

La Direcció general de trànsit (DGT) preveu 1.161.300 desplaçaments de llarg recorregut en les carreteres de la Comunitat Valenciana, el 21 per cent del total nacional, durant l'operació especial Tots Sants.

Les mesures de regulació, ordenació i vigilància del trànsit es mantindran des d'aquest divendres a les 15.00 hores fins a la mitjanit del dilluns, 1 de novembre, segons ha informat la Delegació del Govern en un comunicat.

A més d'aquests desplaçaments, els de l'entorn dels grans nuclis urbans generaran uns moviments de vehicles que, durant aquest període de temps a la Comunitat Valenciana, poden situar-se vora els 2.660.000 per a les tres províncies.

D'aquesta xifra, corresponen a la província de València 1.400.000, a la d'Alacant 840.000, i a la de Castelló 420.000.

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha indicat que "ja que les previsions meteorològiques alerten d'un pont passat per aigua és important recordar que amb pluja, la precaució i l'atenció al volant han d'extremar-se".

Calero ha realitzat una crida als conductors perquè "reduïsquen la velocitat del vehicle i augmenten la distància de seguretat amb el cotxe de davant".

PREVISIONS DE CIRCULACIÓ

Les previsions de circulació elaborades per Trànsit contemplen que els majors increments de vehicles tindran hui a la vesprada (especialment entre les 16 i les 21 hores) en sentit eixida dels grans nuclis urbans.

El dilluns ja des de primeres hores del matí seran conflictives les carreteres d'accés als cementeris de les diferents poblacions amb motiu de les visites que tradicionalment es fan en aquest dia i, ja a la vesprada, especialment entre les 16 i les 21 hores, es presentaran problemes de circulació en els principals eixos que canalitzen tot el moviment de tornada, destacant-se per la seua intensitat la xarxa d'interés general, autopistes i autovies per a anar traslladant-se en les últimes hores als accessos dels grans nuclis urbans.

A més, tant el dissabte al matí (de 10 a 14 hores), com el diumenge a la vesprada (de 16 a 21hores) podrà produir-se també trànsit intens tant d'eixida i entrada de les grans ciutats, com en itineraris curts que uneixen poblacions de zones de descans i muntanya properes a aquestes ciutats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento