Les entranyes d'un temple

  • El Gran Teatre del Liceu va obrir fa una dècada.
  • Desprès d'un període de reformes per l'incendi de 1994.
  • Una mostra ho recorda.
La sala principal.
La sala principal.
M. LAGUILLO
La sala principal.

Abans, llavors, després i demà. Els quatre àmbits de l'exposició que commemora el 10è aniversari de la reobertura del Liceu des del Palau Robert donen mostra de la importància del gran coliseu operístic barceloní en el passat, el present i el futur de la lírica.

El 15 de juliol va tenir lloc la inauguració de la mostra Liceu Opera Barcelona amb un concert de l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu als jardins del Palau Robert.

El desè aniversari de la reinauguració del Liceu arran de l'incendi que el va destruir l'any 1994 motiva l'arrancada d'una exposició que vol remarcar la història del teatre de la Rambla posant en especial relleu els darrers 10 anys d'activitat escènica i musical del centre.

L'estudi d'arquitectura Cadaval i Solà-Morales ha plantejat el muntatge expositiu inspirant-se en la coneguda imatge en perspectiva isòptica de la sala central des de l'escenari. A partir d'aquesta premissa s'hi despleguen a ulls del visitant fotografies, textos i diferents audiovisuals. El Liceu es va fundar l'any 1847.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento