Comunitat Valenciana

Un total de 30 finalistes s'enfronten aquest dimarts en el concurs de startups universitàries

Un total de 30 finalistes s'enfronten aquest dimarts en el 'Concurs 5O CV Startup' que se celebra a la Universitat Politècnica de València i en el qual participen projectes i empreses emergents més innovadores de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana: la UPV, Universitat de València, Universitat d'Alacant, Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat Jaime I de Castelló i la pròpia UPV.

El 'Concurs 5O CV Startup' premia als emprenedors dels cinc centres. Promogut per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, aconsegueix la seua VIII edició i reparteix 20.000 euros en premis entre els 30 finalistes, dividits en dos categories - Junior i Startup - depenent del grau de desenvolupament i maduració del projecte o empresa, segons ha informat Startupv Idees.

Els aspirants enfrontaran els seus pitch davant un jurat especialitzat el pròxim dia 26 d'octubre, on tractaran de valorar el caràcter innovador de la seua proposta, la seua viabilitat, potencial de creixement i la seua capacitat per a generar triple impacte: social, econòmic i mediambiental. La final tindrà lloc en la Ciutat Politècnica d'Innovació (CPI) de la UPV i els guanyadors es coneixeran el divendres 29, després de la decisió del jurat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento