Comunitat Valenciana

La plaça de l'Ajuntament de València s'ompli aquest cap de setmana amb les propostes tecnològiques de 50 start-ups

La plaça de l'Ajuntament de València acull aquest cap de setmana la tercera edició de València Startup Market, una trobada que reuneix 50 empreses valencianes de nova creació que presenten els seus productes i serveis, amb l'objectiu d'acostar la tecnologia a la ciutadania.
Cartell de la III edició de València Startup Market
Cartell de la III edició de València Startup Market
VLC STARTUP MARKET
Cartell de la III edició de València Startup Market

Es tracta d'una cita amb l'emprenedoria i el talent de les empreses emergents de la ciutat, amb propostes atractives per a tots els públics. Aquesta immersió en la ciència i tecnologia inclou iniciatives com entrar en un videojoc com si d'un personatge més es tractara o aprendre un idioma en interactuar amb persones d'una altra ciutat estrangera a través d'una realitat virtual.

València Startup Market, obert al públic des de les deu del matí fins a les set de la vesprada, dissabte i diumenge, també pretén trencar la bretxa digital i visibilitzar, per exemple, la importància de les dones en la ciència. En general, l'ecosistema emprenedor valencià mostrarà el seu potencial i traurà el seu talent a la plaça.

En la presentació, la regidora de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha convidat a tots els valencians a sumar-se al lema amb el qual es convoca aquesta trobada, 'Yo voy': "Anem a demostrar que en aquesta ciutat s'innova i molt", arreplega el consistori.

El sector amb major representació és el d''agrotech', seguit de 'fintech', indústria 4.0, 'e-commerce', 'health' i 'design fashion' També hi ha espai per a 'marketing', 'social impact', 'ed-tech', 'cleantech', 'traveltech', 'hardware', 'software' i 'talent'.

Paral·lelament, en l'espai Co-Crea-Te impulsat per València Activa, les start-ups desenvoluparan els seus projectes i activitats per a totes les edats. La ciutadania podrà conéixer de primera mà tant els projectes del teixit emprenedor valencià com els serveis i programes de les institucions vinculades amb l'emprenedoria i la innovació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento