Comunitat Valenciana

Gómez diu que la tasca de la unitat anti-botelló que demana el PP la fa ja la UCOS i demana rigorositat

La vicealcaldesa de València, la socialista Sandra Gómez, ha destacat aquest dilluns que la tasca de la unitat específica de la Policia Local que demana el PP per a frenar els botellons ja la desenvolupen els efectius de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) d'aquest cos municipal. Després d'açò, ha demanat a l'oposició a l'Ajuntament que siga "més rigorosa" i "més propositiva", sense recórrer a les "ocurrències" i sense anar "a colp de titular".
La vicealcaldesa de València, Sandra Gómez, en una imatge recent.
La vicealcaldesa de València, Sandra Gómez, en una imatge recent.
PSPV-PSOE VALÈNCIA
La vicealcaldesa de València, Sandra Gómez, en una imatge recent.

Gómez s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa oferida amb el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, per a presentar l'acord subscrit entre València i aquesta ciutat amb la finalitat d'intercanviar experiències en favor del comerç local.

La també portaveu del govern municipal que integren Compromís i PSPV s'ha pronunciat d'aquesta manera preguntada per la petició que ha fet aquesta jornada la portaveu del PP al consistori, María José Catalá, per a habilitar aquesta unitat policial específica.

"Em sorprèn i molt que el PP faça eixe proposta", ha respost Sandra Gómez, que ha afirmat que "ja existeix eixa unitat" i que són els agents la UCOS. "Em sorprèn que un partit de govern desconega que existeix eixe cos", ha insistit, alhora que apuntat que eixos agents "a les nits es dediquen a eixa vigilància".

La vicealcaldesa ha desitjat "una oposició més rigorosa" i "més propositiva" que no recórrega a "les ocurrències" i que no vaja "a colp de titular". "València té el seu model propi", ha agregat respecte a la Protecció Ciutadana, a més de valorar el treball desenvolupat al llarg dels últims sis anys en eixe sentit.

"AUGMENTAR I CONSOLIDAR"

Gómez ha ressaltat així la tasca feta per a impulsar "la unitat de la Policia Local dedicada a la nit" i ha assegurat que era un servei que "estava infradotat, en recursos materials i humans" en arribar el govern progressista al consistori.

Així mateix, ha subratllat els processos d'oposicions de Policia Local impulsats des de 2015 per a "augmentar i consolidar" les unitats d'aquest cos. Ha censurat que el PP va estar "més de deu anys sense convocar oposicions" i que la Protecció Ciutadana fóra un dels servicis "més abandonats i maltractats pel PP". La vicealcaldesa ha dit que en finalitzar 2023 la ciutat comptarà amb 400 agents més de Policia Local que en 2015.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento