Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez resta importància a l'última enquesta i recalca que "l'important" és el volcà i els PGE

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha restat importància al baròmetre de Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) d'octubre en el qual el PP retalla distàncies amb el PSOE i ha subratllat que "el realment important" és l'evolució de l'erupció del volcà de la Palma i els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2022.
El president del Govern, Pedro Sánchez, entrevistat en el 40º Congrés del PSOE
El president del Govern, Pedro Sánchez, entrevistat en el 40º Congrés del PSOE
EUROPA PRESS
El president del Govern, Pedro Sánchez, entrevistat en el 40º Congrés del PSOE

Així ho ha assenyalat el líder socialista en una conversa informal amb periodistes en el marc del 40º Congrés Federal del partit, que se celebra fins al diumenge en Fira València.

El baròmetre de l'organisme que presideix José Félix Tezanos corresponent al mes d'octubre torna a situar el PSOE al capdavant, amb una estimació de vot del 28,5%, però el PP aconsegueix acurtar la distància amb els socialistes en sis punts, en anotar-se un suport del 22,1%.

Sánchez ha assenyalat que les enquestes tenen la rellevància que tenen i ha deixat clar que ell al que dona verdadera importància és a la tramitació dels Pressupostos Generals de l'Estat i a l'evolució de l'erupció volcànica de la Palma.

NO ESTEM EN ELECCIONS

Per la seua banda, la ministra portaveu i titular de Política Territorial, Isabel Rodríguez, ha remarcat que no ha tingut "temps" de veure els resultats del CIS, però ha garantit que ni el Govern ni el PSOE estan centrats ara en les pròximes eleccions generals.

"Estem escrivint un programa que mira a un horitzó molt més llunyà, a les pròximes generacions", ha assegurat a preguntes dels periodistes en la primera jornada del 40 Congrés Federal del PSOE.

La portaveu ha insistit així en què les prioritats del Govern van "més enllà d'una enquesta electoral, a pensar i idear aquest país per a les pròximes generacions". "Quan pensem en la majoria i solucionem els seus problemes, el PSOE obté la seua confiança", ha rematat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento