Comunitat Valenciana

Carmen Martín i Nerea López, falleres de 2022

  • Ribó va realitzar aquest dimecres les corresponents telefonades per a anunciar-los personalment el seu nomenament.
  • Recolliran el testimoni de les seues predecessores en els càrrecs, Consuelo Llobell i Carla García.
Carmen Martín y Nerea López, falleras mayores de València 2022
Carmen Martín y Nerea López, falleras mayores de València 2022
20M EP
Carmen Martín y Nerea López, falleras mayores de València 2022

La jove Carmen Martín Carbonell, de la Falla Poeta Alberola-Totana, i la xiqueta Nerea López Maestre, de Falla Enginyer José Sirera-Pius IX, són les noves Fallera Major i Fallera Major Infantil de València de l'any 2022, segons va anunciar ahir l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

Ambdues han sigut triades per a un exercici realment especial, ja que s'espera que les de 2022 tornen a ser unes festes pròximes a la normalitat prepandèmia, després de la cancel·lació al març de 2020, la celebració d'unes Falles contingudes al setembre de 2021 i que les seues predecessores, Consuelo Llobell i Carla García, hagen hagut d'allargar el seu regnat per la crisi sanitària.

Davant l'assemblea de presidents i el ple de la Junta Central Fallera (JCF), al costat de representants de la festa i membres del jurat, el primer edil va obrir els sobres que contenien la identitat de les triades, després del que va fer les corresponents telefonades per a anunciar-los personalment el seu nomenament. Ribó va entrar a l'hemicicle sobre les 19.15 h portant els sobres que, minuts més tard, revelarien els noms de les noves Falleres Majors de 2022.

El primer edil es va posar en contacte amb la nova Fallera Major, Carmen Martín Carbonell, que és odontòloga i va rebre emocionada la telefonada. Entre llàgrimes, va respondre a les preguntes de l'alcalde sobre les seues aficions i la seua participació fallera. Per part seua, Nerea López cursa 6é de Primària en el col·legi Professor Ramiro Jover, toca el violí i el piano i li agrada pintar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento