Comunitat Valenciana

Calero destaca que es posaran "totes les mesures" perquè el 12 d'Octubre "transcórrega amb la major normalitat"

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha ressaltat que es posaran "les mesures necessàries" perquè la celebració del 12 d'Octubre, "transcórrega amb la major normalitat, igual que el 9 d'Octubre".
Archivo - Arxive - La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.
Archivo - Arxive - La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.
Rober Solsona - Europa Press
Archivo - Arxive - La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero.

Des de la Delegació de Govern s'ha informat d'un total de set concentracions i manifestacions comunicades per a aquest dimarts festiu a València.

La primera, sol·licitada per l'Associació d'imatge experimental, serà una concentració prevista entre les 16.00 i les 22.00 hores al carrer Vicent Zaragozà.

Un particular ha sol·licitada un acte de 17.00 a 21.00 hores, amb eixida al Mercat Cabanyal i arribada a església de Los Angeles. A les 18.30 hores, i fins a les 20.30, la Coordinadora Sindical Obrera durà a terme una concentració a la Plaça de la Mare de Déu, mentre que laCasa de la Dona ha demanat manifestar-se de 18.00 a 21-00 hores amb eixida i arribada en Baró de Corts.

La resta de peticions són les d'Orriols lliure d'odi, que ha convocat una manifestació de 18.00 a 21.30hs, amb eixida al carrer Mistral i arribada a la plaça de l'Ermita; Associació sociocultural Puño y Letra, que de les sis a les huit de la vesprada es concentrarà a la Plaça Nova de l'Església de Benicalap; i un particular, que ha comunicat una marxa des de les 18.30 hores i fins a les 20.30 des de les Torres de Serrano a Guillem de Castro.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento