Comunitat Valenciana

'A la ventura' torna als matins d'À Punt com magazine diari

'A la Ventura' torna als matins d'À Punt com magazine diari amb un nou format -que s'estrenarà el dimecres 13 d'octubre, de 12.00 hores a 14.00 hores- i que estarà encapçalat per la periodista Marta Ventura.
Marta Ventura, Mathies Muñoz i Adrià Revert
Marta Ventura, Mathies Muñoz i Adrià Revert
©MIGUEL LORENZO
Marta Ventura, Mathies Muñoz i Adrià Revert

Al costat d'ella, el periodista Mathies Muñoz serà copresentador i s'encarregarà de l'anàlisi de dades, "amb un to més didàctic i explicatiu", segons informa la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat. A més, comptarà amb col·laboradors com Chus Lacort i José Molins, i el meteoròleg Adrià Revert, que donarà la previsió de la jornada i amb el qual l'audiència "aprendrà curiositats sobre el temps".

'A la Ventura' és un magazine matinal que de dilluns a divendres acostarà l'actualitat informativa, social, política i cultural de la Comunitat Valenciana. El nou format, sota la direcció de Pura Requena, també realitzarà una anàlisi dels temes més importants amb experts i tertulians.

L'estructura del programa tindrà dues parts diferenciades on en la primera tindrà lloc una tertúlia amb els temes més socials. La segona part abordarà assumptes més polítics, enllaçarà i avançarà l'actualitat de la jornada que oferirà, a partir de les 14.00 hores, l'informatiu 'Les Notícies Migdia'.

El programa completa la programació matinal d'À Punt televisió, que comença a les 7.00 hores amb 'Les Notícies del Matí' des de la ràdio d'À Punt amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez, contínua amb "els millors moments" del 'Bona Vesprada' de Màxim Huerta i es tanca a les 14.00 hores amb 'Les Notícies Migdia' que presenta Victòria Maso.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento