Comunitat Valenciana

Muñoz Molina, Julia Navarro i Manuel Vilas, entre els best-seller nacionals que acudiran a la Fira del Llibre

Antonio Muñoz Molina, Julia Navarro, María Oruña, Javier Sierra, Manuel Vilas, Víctor del Árbol, Mercedes Ron o Blue Jeans són alguns dels noms destacats del panorama literari nacional que visitaran la 56 Fira del Llibre de València, que torna als Jardins de Vivers dijous que ve per a "recuperar el contacte directe amb el públic".

L'agenda d'escriptors que passarà pel certamen valencià s'obri amb Julia Navarro, que estarà en Vivers durant la jornada inaugural per a parlar de la seua última novel·la, 'De ninguna parte'.

A més, la Fira comptarà amb la presència dels noms més populars del best-seller nacional, com és el cas de Javier Sierra ('El mensaje de Pandora'), Víctor del Árbol ('El hijo del padre') o María Oruña ('Lo que la marea esconde').

A ells s'uniran alguns dels autors i autores fonamentals de la literatura juvenil actual, com Mercedes Ron (trilogia 'Culpables'), Blue Jeans ('El campamento') o Martina d'Antiochia ('Nadie como ellos'), i rostres tan coneguts com els de Christian Gálvez ('Hannah') o Pablo Carbonell ('El nombre de los tontos está escrito en todas partes').

A més, la Fira del Llibre rebrà a grans firmes de les lletres espanyoles com Manuel Vilas ('Los besos'), Domingo Vilar ('Algunos cuentos completos'), Nativel Preciado ('El santuario de los elefantes'), Inma Chacón ('Los silencios de Hugo'), Alejandro Palomas ('Un país con tu nombre') o l'escriptor i acadèmic Antonio Muñoz Molina, que serà objecte d'un homenatge i presentarà també la seua obra més recent, 'Volver a dónde'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento