Comunitat Valenciana

Fotur demana cobertura legal del passaport covid i el registre d'establiments públics "de manera peremptòria"

La Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat (Fotur) demana la implantació "de manera peremptòria" tant del passaport covid en espais d'oci de gran afluència com del Registre d'Establiments Públics.

El president d'aquest col·lectiu, Víctor Pérez, i el secretari general, Juanjo Carbonell, s'han reunit aquest divendres amb el director general d'Operativa Ángel Paredes, acompanyat d'Amparo Renau, sotsdirectora d'Espectacles i Establiments Públics, Carmen Parets, cap de Servici d'Establiments Públics i Règim Jurídic, i Fernando Castellano, cap de Servici d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives.

En la reunió, Fotur ha exposat "la necessitat d'implantar el passaport covid en aquells espais d'oci de gran afluència, com els festivals, i la necessitat de dotar-los d'una cobertura legal".

Igualment, el sector reclama la implantació del Registre d'Establiments Públics de la Comunitat Valenciana. Aquest registre, argumenten en un comunicat, "és molt convenient, atés que dóna seguretat jurídica a tots els implicats: usuaris, consumidors, empresaris i veïns".

D'altra banda, s'ha proposat una major activitat en la Comissió d'Espectacles com a òrgan de consulta de l'administració, la necessitat de dotar al sector d'informes i estudis sobre l'oci, entre altres assumptes d'interés. Fotur considera "molt important" aquesta reunió perquè suposa "l'inici d'una nova etapa de gestió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento