Comunitat Valenciana

Torna DiaD a la Sala Canal amb Joe Crepúsculo, Camellos o The Parrots

  • L'esdeveniment se celebrarà el pròxim el dissabte 27 novembre.
  • Les entrades ja estan a la venda a través d'Enterticket.es.
Archivo - Arxiu - Joe Crepúsculo
Joe Crepúsculo (arxiu).
CEDIDA
Archivo - Arxiu - Joe Crepúsculo

L'esdeveniment DiaD tornarà el dissabte 27 novembre a Sala Canal amb les actuacions de Joe Crepúsculo, Camellos, The Parrots, Laborde, Los Nastys i Muro María, després de l'èxit de les primeres cites i uns mesos en guaret.

Frescor, irreverència i desimboltura són adjectius comuns als protagonistes d'un cartell que farà vibrar als assistents amb els seus directes. Des de cabina, Fat Gordon, Miss Deep' In o Redmoon completaran la vetlada.

DiaD tornarà a comptar amb la col·laboració de Vibra Mahou, la plataforma de música de la cervesera que dona suport a iniciatives que faciliten trobades de qualitat entorn de la millor música en directe a València. Les entrades ja estan a la venda a través d'Enterticket.es.

Agència Districte i Sena Productions estan darrere d'aquest projecte "a vegades improvisat" que busca crear continguts continus al llarg de tot l'any en l'entreteniment de la ciutat. Amb esperit itinerant, ja que qualsevol espai real o virtual és susceptible d'acollir alguna proposta -La Marina va ser la seua antiga casa-, la plataforma pretén ser referent i prescriptora per a la gent amb valors i inquieta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento