Comunitat Valenciana

DocsValència reforça el seu laboratori de projectes per a impulsar la producció de documentals valencians

  • L'esdeveniment se celebrarà del dijous 28 d'octubre al dissabte 6 de novembre.
  • El termini per a presentar projectes finalitza aquest divendres 1 d'octubre.
Archivo - Arxiu - DocsValència reforça el seu laboratori de projectes per a impulsar la producció de documentals valencians
DocsValència reforça el seu laboratori de projectes per a impulsar la producció de documentals valencians (arxiu).
DOCSVALÈNCIA
Archivo - Arxiu - DocsValència reforça el seu laboratori de projectes per a impulsar la producció de documentals valencians

El festival DocsValència. Espai de No Ficció, la cinquena edició del qual se celebrarà del dijous 28 d'octubre al dissabte 6 de novembre, ha reforçat la seua aposta per DocsLab, el laboratori de projectes documentals del certamen.

Així, À Punt Mèdia, copresentador de l'apartat d'indústria del festival, en col·laboració amb IVACE Internacional, atorgarà un Premi de Suport a Desenvolupament de Projecte de 5.000 euros. Els diversos fòrums, mercats i festivals col·laboradors de DocsValència brindaran altres guardons destinats a la internacionalització dels participants.

DocsLab, que enguany està reservat exclusivament per a projectes documentals valencians, se celebra des de la fundació del festival amb l'objectiu és "potenciar el creixement, possibilitats de finançament i oportunitats de coproducció dels llargmetratges seleccionats", destaca l'organització en un comunicat.

El termini per a presentar projectes finalitza el pròxim divendres 1 d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento