Comunitat Valenciana

La pluja provoca despreniments a la ruta botànica de Vila-real i obliga a tancar la senda paral·lela al Mijares

-

L'últim episodi de pluges ha provocat despreniments a la ruta botànica de Vila-real, que han obligat el tancament temporal de la senda que discorre paral·lela a la llera del Mijares amb l'objectiu de garantir la seguretat a la zona.

Una dotació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, efectius de Policia Local, Serveis Públics de Vila-real i el Consorci del Paisatge Protegit del Riu Mijares han estat aquest matí treballant en el lloc dels despreniments per a comprovar la situació, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

"Els Bombers ens han recomanat tancar la ruta i esperar uns 4 o 5 dies al fet que l'aigua de les últimes pluges s'absorbisca abans d'avaluar la seua reobertura o noves actuacions", segons ha indicat el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, qui ha avançat que es preveu encarregar un estudi sobre el passeig dedicat al Botànic Calduch per a poder conéixer en profunditat les condicions de la ruta.

De moment, activitats que, com l'Unbroken Race, tenien previst recórrer aquesta senda natural s'han redirigit a un nou recorregut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento