Comunitat Valenciana

Cvirus.- Puig: "Ens agradaria arribar al 9 d'Octubre en la millor situació per a generar l'obertura més àmplia possible"

-
Ximo Puig, president de la Generalitat
Ximo Puig, president de la Generalitat
EUROPA PRESS
Ximo Puig, president de la Generalitat

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que li agradaria arribar al 9 d'Octubre en la millor de les sistuaciones possibles "per a generar l'obertura més àmplia possible i la normalització més ràpida dels sectors econòmics i de totes les activitats socials i culturals".

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans abans d'assistir a Castelló a la presentació de la Fundació de la Comunitat Valenciana d'Investigació d'Excel·lència, ValER.

Segons ha explicat el cap del Consell, encara no hi ha un data per a la convocatòria de la Comissió Interdepartamental per a la prevenció i actualització enfront de la Covid-19, i ha recordat que fins al dilluns continuen les mesures actuals.

Sobre aquest tema, ha apuntat que aquest dimecres començarà a tindre reunions amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló. "És des de Salut Pública, els epidemiòlegs i el conjunt de persones que participen en l'elaboració dels informes tècnics quan avaluarem la situació i es prendran les mesures dins d'aquesta obertura progressiva que hem iniciat i que té diferents fases", ha dit.

"Ens agradaria arribar al 9 d'Octubre en la millor de les situacions possibles per a generar l'obertura més àmplia possible i la normalització més ràpida dels sectors econòmics i de totes les activitats socials i culturals", ha afegit.

INCIDÈNCIA

En eixe sentit, Puig ha destacat que continua baixant la incidència acumulada a la Comunitat Valenciana, "la segona comunitat d'Espanya amb menor incidència acumulada des de fa bastants dies", encara que ha enviat un missatge de "màxima cautela i prudència".

"Encara continuen entrant persones contagiades i hem de ser solidaris i continuar el procés de vacunació, doncs aquesta setmana o a principis de la pròxima arribarem al 90 per cent de la població vacunada, i açò és positiu i ens porta a pensar que continuarà avançant la superació de les restriccions, que no estaran ni un dia més del necessari", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento