Comunitat Valenciana

Sanitat desplaça unitats mòbils de vacunació als partits Levante-Celta i Vila-real - Elx

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública desplaçarà sengles unitats mòbils de vacunació als partits Levante UD- Celta de Vigo, previst per a aquest dimarts a les 22.00 hores en el Ciutat de València, així com per al Vila-real CF-Elx CF, que tindrà lloc aquest dimecres en l'Estadi de la Ceràmica a les 22.00 hores per a facilitar la immunització de les persones que no hagen completat la seua pauta o no hagen volgut vacunar-se fins ara.
Punt de vacunació mòbil situat aquest diumenge en els limítrofs de l'estadi de Mestalla
Punt de vacunació mòbil situat aquest diumenge en els limítrofs de l'estadi de Mestalla
GVA
Punt de vacunació mòbil situat aquest diumenge en els limítrofs de l'estadi de Mestalla

A València, l'equip mòbil se situarà aquesta vesprada-nit en la porta del Raconet de l'estadi del Levante. Es tracta d'una zona coberta on professionals i aficionats poden protegir-se en cas de pluja. L'horari previst per a la vacunació sense cita en el Ciutat de València és de 19.00 hores a 21.30 hores.

A Vila-real, el punt de vacunació se situarà aquest dimecres dins de l'Estadi de la Ceràmica, també en previsió de possibles condicions meteorològiques adverses, entre les 18.30 hores i les 21.30 hores.

Aquestes accions s'emmarquen en l'estratègia que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està desenvolupant en la fase final de la campanya de vacunació per a repescar a totes aquelles persones que no han pogut o no han volgut vacunar-se fins ara.

El cap de setmana passat es van desplaçar equips mòbils de vacunació als partits Elx-Levante i València-Reial Madrid per a immunitzar sense cita.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento