Comunitat Valenciana

Nicky Jam i C.Tangana actuaran al juliol en el II Festival Big Sound de València

  • L'esdeveniment se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències els dies 7, 8 i 9 de juliol de 2022.
Archivo - Arxiu - Nicky Jam
Archivo - Arxiu - Nicky Jam
REMITIDA BS ENTERTAIMENT
Archivo - Arxiu - Nicky Jam

El Festival de Música Urbana Big Sound, que celebrarà la seua segona edició en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València els dies 7, 8 i 9 de juliol de 2022, ha anunciat a Nicky Jam i C. Tangana per al seu cartell.

La llista de confirmacions donada a conéixer aquest dimarts inclou també a Bad Gyal, Marc Seguí, Aron (Arón Piper), Rusowsky, Chico Blanco, Ralphie Choo i els valencians Bearoid i Adry Bass, a més de The Basement Stage.

La primera edició del festival es va veure afectada per la pandèmia i va patir els canvis de dates, restriccions i adaptacions d'aforament. A més, la covid va provocar un cartell íntegrament nacional i l'absència aquest 2021 d'alguns artistes inicialment previstos, com a C. Tangana o Nicky Jam, entre uns altres, que el certamen va anunciar per a 2022.

Amb la vista posada ja en l'edició de 2022, Big Sound desvetla una primera tanda d'artistes per a la seua Main Stage, l'escenari dedicat "cent per cent a grans noms nacionals i internacionals de música urbana".

Suposant només un 33% dels shows que passaran per aquest macroescenari durant els tres dies, la promotora organitzadora del festival, BS Entertaiment, confirma a l'estrela nord-americana Nicky Jam i a l'espanyol C. Tangana, presentant 'El Madrileño' en la qual fins al moment és la seua segona data confirmada per a 2022.

També acudiran "la reina del dancehall" Bad Gyal estrenant el seu nou xou; el mallorquí Marc Seguí que entre altres assoliments, té ja un Disc de Platí i ha liderat llistes com la del #top5 de les cançons virals en Spotify; a Arón Piper, qui amb el seu recent salt de la pantalla als escenaris ha aconseguit ja 50 milions de reproduccions en plataformes amb la seua música; Rusowsky, referent sonor de l'incipient bedroom pop; la mescla d'electrònica dels 90's amb música urbana de Chico Blanco; la calidesa el-fi fruit de la fusió de sons de gèneres dispars de Ralphie Choo; i finalment, als valencians Bearoid i Adry Bass.

Entre les moltes sorpreses per desvetlar, Big Sound assenyala que el col·lectiu The Basement prendrà els comandaments del segon escenari, fent-lo seu i omplint-lo de música electrònica durant una jornada, sota el nom de The Basement Stage.

Amb el 67% del 'lineup' del Main Stage per anunciar, Big Sound dona el tret d'eixida a la que serà la seua segona edició, posant les entrades del dissabte 9 de juliol a la venda més els últims abonaments a la venda a través d'Internet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento