Comunitat Valenciana

Gómez presenta una llista plural per al PSPV de València amb "referents" com Soler

La vicealcaldesa de València i secretària general comarcal del PSPV, Sandra Gómez, ha presentat aquest divendres la llista de delegats per la ciutat al 14 Congrés Nacional dels socialistes valencians, amb "referents" com el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, el número dos.
Vicent Soler i Sandra Gómez en la presentació de la llista de delegats del PSPV de València
Vicent Soler i Sandra Gómez en la presentació de la llista de delegats del PSPV de València
PSPV
Vicent Soler i Sandra Gómez en la presentació de la llista de delegats del PSPV de València

Es tracta d'una llista "de consens i acord" que ella lidera i que pretén representar a la pluralitat i diversitat del PSPV, "un partit fort i cohesionat", ha declarat després de presentar els noms en la seu.

Gómez ha garantit que els delegats tractaran d'enfortir la presència del 'cap i casal' dins del projecte socialista que lidera Ximo Puig a la Generalitat, de cara a una resposta "justa i social" a la crisi. S'ha compromès al fet que València siga un dels motors de recuperació que ajude al fet que "no quede cap família arrere".

En aquesta línia, ha assegurat per a ella era important estructurar el projecte polític comptant amb "referents" com el conseller Soler o persones amb experiència que han liderat el partit en altres ocasions com Joan Calabuig o Salva Broseta.

La candidatura inclou "referents de barri" i persones amb responsabilitat d'estructura i d'organització, com el president o el secretari d'Organització, José Muñoz. També està integrada pel conjunt del grup municipal socialista que "treballa en el dia a dia de la gestió a l'Ajuntament".

Com a número dos, el titular d'Hisenda ha traslladat el seu suport al projecte encapçalat per Gómez en la ciutat i per Puig a la Comunitat: "Estem en condicions de demostrar a l'opinió pública que aquest partit és un partit fort, un partit integrat i al servici de la ciutadania".

Soler ha coincidit que els socialistes estan centrats a treballar "de la millor manera possible", dins d'una candidatura que pretén sumar; "sumar energia, sumar talent perquè el projecte socialista encapçalat per Puig vaja avant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento