Comunitat Valenciana

La despesa mitjana dels valencians a l'estiu ascendeix a 904€, un 64% mes que en 2020, segons Cetelem

A la Comunitat Valenciana la despesa mitjana d'aquestes vacances d'estiu ha sigut de 904€, un 64% més que en 2020, segons l'Observatori Cetelem Estacional que ha subratllat que l'alçament gradual de les restriccions pel coronavirus ha impulsat el consum.
Archivo - Arxiu - El 33% dels valencians enquestats van acudir a hotels o apartaments durant les seues vacances d'estiu en 2021, segons L'Observatori Cetelem
Archivo - Arxiu - El 33% dels valencians enquestats van acudir a hotels o apartaments durant les seues vacances d'estiu en 2021, segons L'Observatori Cetelem
EUROPA PRESS

El 43% dels valencians afirma haver gastat menys que l'any anterior, davant del 34% que va declarar tindre intenció de fer-ho i un 39% dels valencians afirma haver gastat el mateix que l'any anterior, davant del 42% que va declarar tindre intenció de fer-ho.

Així es reflecteix a l'última edició de l'Observatori Cetelem Estacional, donada a conéixer aquest divendres, que analitza la despesa realitzada a les vacances d'estiu dels valencians en comparació d'anys anteriors.

Dos de cada deu consumidors (18%), afirma haver gastat més en les seues vacances d'estiu davant del 5% de 2020, i el 43% dels valencians enquestats afirma haver gastat menys que l'any anterior, 35 punts percentuals per sota del declarat en 2020.

MENYS ALLOTJAMENT AMB FAMILIARS

Respecte a l'allotjament, el 33% dels valencians enquestats van acudir a hotels o apartaments durant les seues vacances d'estiu (5 punts més que en 2020) i s'observa una reducció de 14 punts percentuals en el percentatge de valencians que declara haver-se allotjat a casa de familiars o amics durant aquests dies de descans.

Segons l'estudi, els viatges a l'estranger amb allotjaments en hotels o apartaments són el 6%, 4 punts menys que l'any passat ihi ha un 13% de valencians que ha decidit passar les seues vacances d'estiu realitzant turisme rural dins d'Espanya, enfront del 21% de l'any anterior.

Totes les activitats d'oci analitzades, excepte les opcions d'anar al cinema, concerts i restaurants, s'han vist reduïdes en comparació del 2020. L'activitat d'oci més realitzada aquest estiu ha sigut eixir a restaurants (63% enfront del 45% de 2020).

Les dades analitzades i les reflexions mostrades en aquesta edició de l'Observatori Cetelem sobre despesa a l'estiu a la Comunitat Valenciana, s'han obtingut a partir de la realització d'una enquesta online a 1.000 persones de població major de 18 anys d'àmbit nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento