Comunitat Valenciana

Ford Almussafes retarda diversos dies d'ERTO per risc de falta de subministrament

La direcció de Ford Almussafes ha acordat traslladar diverses jornades d'ERTO previstes per a la setmana vinent a la fi de setembre per la disponibilitat actual de subministrament i la incertesa de si hi haurà suficients semiconductors per a completar el mes, segons fonts sindicals i del comité d'empresa.
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (València)
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (València)
FORD
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes (València)

En concret, els dies de parades previstes a la planta de vehicles entre el 20 i el 24 de setembre es traslladen als dies 27-30, quatre jornades en lloc de cinc perquè l'ERTO vigent expira el 30 de setembre. Diversos dies de parades també es van ajornar de la setmana passada a l'actual.

En l'empresa confien que hi haurà prou subministrament i es podrà treballar "molt prop del cent per cent", amb la previsió de mantindre una nova trobada amb els sindicats durant la setmana vinent. "Veurem si és possible fabricar o no", assenyala el president del comité d'empresa, Carlos Faubel.

Segons fonts sindicals, la decisió de la factoria es deu al fet que continua la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i semicomponents que afecta greument al sector, per la qual cosa preveuen monitoritzar la situació durant la setmana vinent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento