Comunitat Valenciana

Bioparc València, premi Travellers' Choice 2021 de Tripadvisor

Bioparc València ha rebut enguany el Travellers' Choice del portal Tripadvisor que el situa entre el 10% de les millors atraccions de tot el món. Aquests premis destaquen els llocs que són "consistentment excel·lents", brindant experiències d'alta qualitat de forma repetida, ha informat el parc en un comunicat.
Una visitant observa a un dels animals de Bioparc
Una visitant observa a un dels animals de Bioparc
BIOPARC
Una visitant observa a un dels animals de Bioparc

Per a Bioparc és "molt important" aquesta distinció, ja que ha rebut aquest premi de forma consecutiva durant els últims 11 anys.

Aquest premi reflecteix les opinions i puntuacions dels visitants després d'haver viscut #ExperienciasBioparc. "Obtindre el premi en aquesta ocasió ha sigut doblement gratificant ja que és un reconeixement al gran esforç realitzat per a mantindre els alts estàndards d'excel·lència del parc compatibilitzant-lo amb l'establiment de les necessàries mesures de seguretat", han subratllat.

Ara, al setembre, Bioparc València permet "allargar l'estiu" i aprofitar les agradables temperatures. Bioparc obri tots els dies de l'any. Fins al 12 d'octubre l'horari és de 10 a 19 hores i a partir d'eixe moment es podrà visitar fins a les 18 hores.

Es manté la recomanació de compra en línia per a les entrades i és necessària reservar la visita per als passes B! com a forma de garantir la disponibilitat d'entrada i el compliment d'aforaments. Segueixen també totes les normes establides per les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat i salut per la Covid-19.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento