Comunitat Valenciana

La Generalitat invertirà 640.000 euros a millorar la seguretat de l'Estació d'Autobusos de València

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat que la Generalitat invertirà 640.000 euros per a millorar les condicions de seguretat i habitabilitat de l'Estació d'Autobusos de València.

Espanya ha subratllat que "fa més de 20 anys que l'estació necessita reinventar-se i millorar els seus serveis", al mateix temps que ha assenyalat que aquestes obres, que ha qualificat d'"imprescindibles", començaran a la primavera i acabaran abans de final d'any, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

En aquest sentit, ha avançat que es realitzaran les obres pertinents per a millorar la il·luminació, els accessos, la neteja i la teulada. "És a dir, s'efectuarà una actuació integral en tots els elements necessaris per a convertir l'estació en un lloc habitable, adequat i amable", ha ressaltat.

El conseller ha destacat que aquesta actuació és "molt important" perquè l'estació és "la porta d'entrada de moltes persones que venen i se'n van de València i ha d'estar a l'altura de la ciutat". A més, ha apuntat que "cal millorar la mobilitat, eixa mobilitat sostenible per la qual tots apostem i que necessita d'estacions accessibles, fàcils i habitables".

Així mateix, España ha remarcat que es tracta d'una actuació ràpida perquè l'estació necessita adaptar-se i millorar les condicions actuals que no són les adequades". "En una segona fase, està prevista una actuació més estructural i integral per a la qual es convocarà un concurs d'idees", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento