Comunitat Valenciana

L'UJI, segona universitat d'Espanya amb millors resultats en les proves del MIR de 2021

La Universitat Jaume I (UJI) de Castelló ha sigut la segona universitat d'Espanya que millors resultats ha aconseguit en les proves d'accés a Metge Intern Resident (MIR) de 2021, segons les dades publicades pel Ministeri de Sanitat.
Facultat de Ciències de la Salut de la UJI
Facultat de Ciències de la Salut de la UJI
UJI
Facultat de Ciències de la Salut de la UJI

Dels 100 estudiants del Grau en Medicina de la universitat castellonenca que s'han presentat l'examen, un 87 per cent ha obtingut plaça, enfront del 59,9% de mitjana a nivell nacional, ha indicat la institució acadèmica en un comunicat.

Es tracta de la quarta promoció de graduats en Medicina de la universitat pública i 14 d'ells s'han situat entre els 1.000 primers en la prova de MIR de 2021.

Aquesta segona posició obtinguda en les proves per la quarta promoció de Medicina de la UJI se suma als bons resultats de la primera promoció, que es va situar en el primer lloc de tota Espanya.

El degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester, ha subratllat que "aquests resultats diuen molt de la qualitat de l'estudiantat i del professorat, i tenen molt mèrit si es té en compte que la Facultat només té deu anys".

"Des del Deganat estem molt orgullosos i continuarem treballant per a millorar dia a dia la formació de l'alumnat, perquè aconseguisquen l'excel·lència que tot professional de la medicina ha de tindre", ha ressaltat, al mateix temps que ha manifestat que l'UJI "té la voluntat de proporcionar a la societat professionals de la medicina amb un perfil humanista que s'ocupen de la salut de la població de manera integral".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento