Comunitat Valenciana

Bravo signa un conveni de formació amb el Consell Valencià de Col·legis Oficials de Graduats Socials

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha signat un conveni de col·laboració amb la presidenta del Consell Valencià de Col·legis de Graduats Socials, María Amparo Oliva Verdú, per a potenciar i fomentar la formació d'aquests professionals en aquelles matèries jurídiques vinculades al seu treball per a millorar la qualitat del servei que presten, segons han informat fonts de la Generalitat.

A més, es disposarà de graduats professionals al corrent de tots els canvis normatius en les matèries que afecten a les seues competències i es facilitarà als col·legiats de la Comunitat Valenciana i a altres professionals cursos, seminaris, jornades i conferències de temes que puguen ser del seu interés. Tot açò amb la finalitat de possibilitar i garantir una millor representació tècnica per a la ciutadania. La vigència del conveni serà de dos anys.

A l'acte també ha assistit el nou degà del Col·legi Oficial de Graduats Socials de València, Vicente Vercher Rosat, que va prendre possessió del càrrec el passat mes de juliol de 2021.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento