Comunitat Valenciana

El Consell "gaudeix de bona salut" i la crisi de Podem "en cap cas afectarà al seu full de ruta", segons Puig

  • La crisi que travessa Podem "en cap cas afectarà al full de ruta", assegura el president de la Generalitat Valenciana.
Archivo - El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig (arxiu).
GVA
Archivo - El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que el Govern valencià "gaudeix de bona salut" i ha garantit que la crisi que travessa Podem "en cap cas afectarà al full de ruta". En aquesta línia sosté que l'eixida del vicepresident segon i conseller d'Habitatge del Consell, Rubén Martínez Dalmau, que li va comunicar la seua voluntat de tornar a la universitat després de considerar tancat un cicle, s'ha produït de manera "molt raonable".

Puig, després de visitar el col·legi El Rajolar d'Aldaia (València) amb motiu de l'inici del curs escolar d'Educació Infantil i Primària 2021-2022, s'ha referit així preguntat per si tem per la supervivència del Botànic a causa de la crisi que travessa Podem.

Sobre aquest tema, ha replicat que el Consell "gaudeix de bona salut" i, en referència a l'eixida de Martínez Dalmau que serà substituït aquest divendres pel fins ara director de la Inspecció de Treball i Seguretat Social del Govern d'Espanya, Héctor Illueca, ha comentat: "Hi ha hagut una qüestió que afecta a un dels partits que donen suport a aquest Govern, que s'ha solucionat d'una manera molt raonable".

Per això, ha recalcat que "en cap cas i en cap moment afecta al full de ruta" que té aquest Govern que inclou, ha destacat, "la recuperació econòmica i social a través de la superació de la pandèmia". "En eixe projecte ningú es pot, es deu, ni es quedarà al marge", ha garantit.

De fet, ha recalcat que es tracta d'"una nova mirada sobre la superació de les crisis" front "al passat, en el qual va haver-hi una crisi de la qual una part de la població es va quedar exclosa". Per contra, ha recalcat que el Consell vol "cosir la societat" i que es plasme a través de la igualtat i garantir "un projecte de vida a cada persona tinga les condicions socials que tinga".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento