Comunitat Valenciana

La Generalitat activarà 12.500 nous bons turístics al setembre per a consolidar la recuperació del sector

  • Uns 75.000 valencians i valencianes ha pogut gaudir fins ara d'aquest programa impulsat pel Consell.
  • La temporada turística d'aquest estiu avança de manera positiva "superant les expectatives inicials", segons Puig.
HOSBEC y Turisme destinarán 800.000€ para impulsar la promoción, innovación y gestionar corredores seguros
HOSBEC y Turisme destinarán 800.000€ para impulsar la promoción, innovación y gestionar corredores seguros
20M EP

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar aquest dilluns que es destinaran 5 milions d'euros per a l'activació de 12.500 nous bons turístics que es podran utilitzar a partir del 15 de setembre. L'objectiu de la mesura, va explicar, és "consolidar la recuperació econòmica del sector turístic i desestacionalitzar una activitat clau per a l'economia de la Comunitat Valenciana".

Si ara, al voltant de 75.000 valencians i valencianes ha pogut gaudir dels bons turístics posats en marxa pel Consell, la pròxima tardor vindrà marcada per 12.500 nous bons que pretenen servir d’"incentiu" per a consolidar la recuperació econòmica del sector després de la temporada estival.

Així ho va manifestar Ximo Puig després d’una reunió amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el director general de Turisme, Herick Campos, per a realitzar un balanç de la temporada turística 2021.

Sobre aquest tema, el cap del Consell va valorar que la temporada turística d'aquest estiu avança de manera positiva "superant les expectatives inicials i aconseguint, en alguns segments, nivells d'ocupació similars a les d'abans de la pandèmia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento