La venda ambulant ocupa de nou l'entorn dels Encants Vells

  • Es concentren, sobretot, al carrer Cartagena i a la Meridiana.
  • Venen articles usats, com mòbils, joguines atrotinades o perfums.

Navalles de barber, sabates usades, mòbils antics, carregadors de telèfon, nines velles, rellotges, piles, imitacions de perfums, cotxes de joguet atrotinats... Els voltants dels Encants Vells han esdevingut un nou mercat. Fa temps, ja hi havia proliferat la venda ambulant, i la zona, fins i tot, es coneixia amb el malnom de mercat de la misèria, però ara, amb l'actual crisi econòmica, s'hi ha incrementat la presència de manters.

Ens fan competència deslleial i, a més no paguen impostos

La majoria són gent de fora, que ofereixen «objectes usats, molts d'ells recollits de les escombraries o, també, objectes robats», asseguraven a 20 minutos un grup de paradistes dels Encants Vells. Ocupen l'espai dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, els dies que hi ha mercat. «Venen de tot, des de cosmètics a roba», van explicar venedors de la zona. I afegien que els diumenges també hi són.

El carrer Cartagena és un dels seus grans punts d'actuació. «De matinada ja hi comencen a arribar», van afirmar. I també a l'avinguda Meridiana. De fet, hi ha dies que la seva presència és tan nombrosa que no deixen espai a la vorera per als vianants. Els paradistes no veuen amb bons ulls els ambulants. «Ens fan competència deslleial i, a més no paguen impostos», lamenten.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento