Comunitat Valenciana

La Generalitat declara la caducitat de l'ATE del macrocentre comercial Puerto Mediterráneo

  • La mercantil no ha presentat la garantia en la forma oportuna, tal com ha informat el Consell.
  • Oltra diu que s'ha de fer front a "les especulacions que després ens hipotequen amb formigó i deutes per a generacions".
Archivo - Arxiu - Imatge del disseny de coberta verda del projecte Puerto Mediterráneo a Paterna
Imatge del disseny de coberta verda del projecte Puerto Mediterráneo a Paterna (arxiu).
PUERTO MEDITERRÁNEO
Archivo - Arxiu - Imatge del disseny de coberta verda del projecte Puerto Mediterráneo a Paterna

El ple del Consell ha declarat aquest divendres la caducitat de l'expedient de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo, que consistia en la construcció d'un macrocentre comercial situat en els municipis valencians de Paterna i Godella amb diversos usos comercials, hotelers i d'oci d'àmbit d'influència regional, desistint la sol·licitud formulada per Intu Eurofund Valencia SLU.

Aquesta decisió es deu al fet que la mercantil no ha presentat la garantia en la forma oportuna. Per tant, previ advertiment de caducitat amb nou termini per a presentar la garantia i sense que ho haja fet, finalment la Generalitat ha declarat la caducitat de l'ATE.

Com a vicepresidenta portaveu, Mónica Oltra ha destacat que aquest govern té com a objectiu vetlar pels interessos dels valencians fent front a "les especulacions que després ens hipotequen amb formigó i deutes per a generacions".

Així ha defès que el Botànic actua "amb responsabilitat", donant acollida inversions "responsables i productives" entre les quals ha posat com a exemple la primera fase de Parc Sagunt (València) on ja s'han creat mil llocs de treball i hi ha compromesa una inversió de 500 milions d'euros: "Realitats enfront de promeses i especulacions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento