Comunitat Valenciana

Detingut un home per intentar asfixiar a la seua exparella i colpejar-la

Agents de la Policia Local de València han detingut un home per presumptament agredir i intentar asfixiar a la seua ex-parella durant la matinada d'aquest dijous. A més, en la vivenda estaven la germana i el cunyat de l'arrestat i aquest últim té un orde en vigor per suposats maltractaments cap a la seua esposa i una altra per trencament de condemna, per la qual cosa també ha sigut arrestat.
Archivo - Arxiu - Agent de la Policia Local de València
Archivo - Arxiu - Agent de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Agent de la Policia Local de València

Els fets han ocorregut vora les 03.20 hores d'aquest dijous, quan la sala ha rebut una telefonada que alertava que dues persones havien agredit a una altra. Fins al lloc s'ha desplaçat una patrulla de la Policia Local, segons han informat fonts d'aquest cos.

A la seua arribada, els agents s'han trobat a una dona molt nerviosa que cridava que la seua parella havia intentat asfixiar-la, l'haviaescopit, colpejat i agarrat fortament del cabell.

A més, la dona també ha relatat als agents que la germana de l'home l'havia colpejat i li havia tirat de la vivenda. Una vegada en el carrer, pel que sembla la germana del presumpte agressor li hi havia seguit colpejant i li havia amenaçat en repetides ocasions. Els agents van observar que la víctima presentava rojors en el pòmul i tenia esgarrapades en els braços i les cames.

Mentrestant, un indicatiu de la Policia Nacional s'ha entrevistat amb el presumpte agressor, la seua germana i el marit d'aquesta, que havia presenciat els fets.

Els tres han oferit la mateixa versió de l'ocorregut: que la víctima ja no mantenia una relació sentimental amb el sospitós i pel que sembla s'havia presentat en la vivenda, on havia començat a xisclar i s'havia enfurit al no deixar-la entrar. El presumpte autor dels fets ha al·legat que la dona li persegueix constantment.

Paral·lelament, els agents van comprovar que al cunyat del suposat autor de l'agressió li constava una ordre de cerca i detenció per un trencament de condemna i també tenia un control específic en vigor per maltractaments físics cap a la seua parella, que és la germana del sospitós.

Per tot l'anterior, els agents han arrestat els dos homes, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento