Comunitat Valenciana

FGV comença a prestar servei alternatiu d'autobús entre les estacions d'Empalme i Burjassot de Metrovalencia

  • Les obres de soterrament que han requerit aquest recorregut es mantindran fins a mitjans de setembre.
  • Aquesta alteració comporta la modificació dels actuals horaris de pas de la Línia 1 en el tram Bétera-Burjassot.
Autobús entre Empalme i Burjassot
Autobús entre Empalme i Burjassot
GVA
Autobús entre Empalme i Burjassot

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha començat a prestar des de primera hora d'aquest dimecres servei alternatiu d'autobús entre les estacions d'Empalme i Burjassot de la Línia 1 (Bétera-Castelló) de Metrovalencia per les obres de soterrament, que es mantindran fins a mitjans de setembre.

El servei alternatiu d'autobús és gratuït i connecta les dues estacions per a enllaçar amb el metro. Aquesta alteració comporta la modificació dels actuals horaris de pas de la Línia 1 en el tram Bétera-Burjassot, en tots dos sentits, que ja es poden consultar en la web de Metrovalencia i en l'app oficial, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

El tall només afecta a aquest tram de la xarxa de metro, sense que tinga afecció sobre la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda), que també discorre per l'estació d'Empalme. D'altra banda, la Línia 4 del tramvia, que uneix les parades de Mas del Rosari i Doctor Lluch, tampoc patirà cap alteració.

Per a facilitar el transbord als autobusos de les persones usuàries en les estacions d'Empalme i Burjassot, FGV ha senyalitzat els punts d'accés als autobusos.

Les persones que desitgen ampliar la informació d'aquest o altres serveis poden telefonar al 900 46 10 46, número d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web consultar ací i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana es recomana a les persones usuàries que faran ús del servei substitutori d'autobús que tinguen en compte aquesta situació excepcional a l'hora de planificar els seus trajectes i els seus enllaços amb les diferents destinacions de la Línia 1.

Obres de soterrament

Les obres en execució, el cost de la qual ascendeix a 9,7 milions d'euros, consisteixen a completar la connexió ferroviària de l'estació d'Empalme amb el soterrament existent i amb la via en sentit Bétera, així com la finalització de la urbanització de superfície sobre les vies soterrades.

Amb les obres de soterrament, una vegada completades, s'aconseguirà un augment de la seguretat ferroviària, la supressió del pas per als vianants provisional del carrer València, per la retirada de la via actual i millores, tant en la funcionalitat i capacitat de la línia, com en el seu entorn, amb la urbanització dels terrenys alliberats.

Al seu torn, FGV cedirà a l'Ajuntament de Burjassot el tram ferroviari que quedarà fora de servei, una vegada es completen les obres de soterrament de la connexió amb l'estació d'Empalme de Metrovalencia, situada en aquest municipi de l'Horta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento