20 carrers tallats i 60 línies de bus aturades pel Tour

  • El pas de la cursa ciclista atura Barcelona dijous i divendres.
  • A més de talls de trànsit, hi ha 26 estacions de Bicing sense servei.
  • Recomanen anar en metro.

Una vintena de carrers tallats, 37 estacions de Bicing sense servei, 60 línies de bus afectades... L'arribada del Tour de França mig paralitzarà Barcelona. La sisena etapa de la cursa ciclista per excel·lència recorrerà dijous la capital catalana, d'on partirà divendres amb destí Andorra, però els seus efectes es notaran abans.

Dimecres van retirar els cotxes estacionats en els carrers pels quals passa el Tour, i els contenidors. A primera hora de dijous es van posar tanques.

La circulació estarà tallada a 20 carrers dijous, entre la rambla Guipúscoa i l'Estadi Lluís Companys, des de les 14.59 hores -quan la caravana publicitària que precedeix els ciclistes estigui a Sant Fost de Campsentelles- i les 17.27 hores, aproximadament.

Divendres, quan s'iniciï la setena etapa del Tour, una dotzena de carrers es veuran afectats. El trajecte copsarà des de avinguda Maria Cristina a la carretera de la Rabassada, a partir de les 8.55 hores. A les 11.30 hores, es preveu que es recuperarà la normalitat.

A causa dels talls de trànsit, la circulació d'autobusos -49 línies dijous i 60 divendres- també s'aturarà. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana usar durant aquests dies el metro. El Bicing tampoc no hi queda afectat. Dijous hi haurà 26 estacions fora de servei i divendres, 11 no disposaran de bicicletes ni s'hi podran ancorar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento