Comunitat Valenciana

Ix a informació pública el projecte de decret per a la integració del personal de Torrevella

  • La Mesa Sectorial de Sanitat amb els sindicats més representatius va recolzar de forma unànime aquest document.
  • La reversió del departament de salut està prevista a partir del 15 d'octubre, quan finalitza el contracte amb Ribera Salud.
Archivo - Arxiu - Hospital de Torrevella
Hospital de Torrevella (arxiu).
HOSPITAL TORREVIEJA
Archivo - Arxiu - Hospital de Torrevella

La Conselleria de Sanitat obri a informació pública el projecte de decret per a la integració del personal del departament de salut de Torrevella (Alacant) després de la reversió a gestió pública, prevista a partir del 15 d'octubre quan finalitza el contracte amb Ribera Salud.

Durant un termini de set dies, a comtpar des d'aquest dimecres després de la publicació de l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), les al·legacions, suggeriments o observacions de les persones o entitats han de dirigir-se per escrit a la direcció general de Recursos Humans, situada en el carrer Misser Mascó 31 de València en la seu de la Conselleria, o al correu electrònic 'srjpsan@gva.es'.

A mitjan juliol, la Mesa Sectorial de Sanitat amb els sindicats més representatius va recolzar de forma unànime aquest projecte de decret que regula els efectes de l'extinció del contracte de gestió privada del departament de Torrevella en matèria de personal i fixa la nova condició dels treballadors com a empleats públics.

Una vegada finalitze el contracte de gestió privada el 15 d'octubre, la Generalitat se subrogarà com a ocupador, incorporarà als treballadors i mantindrà la seua relació sota la nova condició de personal laboral a extingir. Açò suposa que seguiran exercint les seues tasques amb les mateixes condicions contractuals, d'acord amb la normativa vigent.

El decret garanteix la continuïtat de tots els treballadors, que deixaran d'estar lligats a la concessionària i passaran a prestar els seus serveis sota la dependència orgànica i funcional de la Conselleria de Sanitat Universal.

Des del departament d'Ana Barceló van destacar que aquest projecte suposa un pas més en el procés per a garantir amb "total seguretat jurídica" la integració del departament de Torrevella sota el model de gestió pública directa, "un full de ruta dissenyat amb previsió, transparència, planificació i diàleg amb totes les parts".

En la reunió amb la directora general de Recursos Humans, Carmen López Delgado, van participar representants dels sindicats CCOO, SATSE, UGT, CEMS-SAE, CSIF i Intersindical.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento