Comunitat Valenciana

Llum verda a l'inici de les obres en el CEIP Rabassa i a resituar als alumnes del IES Verge del Remei

L'Ajuntament d'Alacant i la Conselleria d'Educació han mantingut una reunió aquest dilluns per a abordar diverses circumstàncies que afecten a alguns centres escolars, com el CEIP Rabassa i l'Institut Virgen del Remedio.

En concret, tots dos han aconseguit un acord per al reallotjament del conserge del col·legi i el consegüent inici de les obres de retirada de fibrociment i reposició de la coberta en el centre. Així, els treballs que promou podran començar de manera immediata amb un termini d'execució que ronda els 30 dies.

Així mateix, també s'ha accedit a la petició de la Conselleria sobre la cessió temporal del CEIP Maestro López Soria per a resituar als alumnes del IES Verge del Remei mentre duren les actuacions de rehabilitació, segons ha informat el consistori en un comunicat.

"No volem que l'assumpte de la solució habitacional alternativa del conserge condicione, en cap cas, la data d'inici d'eixes obres tan importants per a la comunitat educativa del centre", ha destacat l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala.

Així, el primer edil s'ha reunit amb el director general d'Infraestructures Educatives de la Conselleria, Víctor García, i altres càrrecs d'aquest departament autonòmic, a la qual també han assistit l'edil d'Educació, Julia Llopis, i el d'Infraestructures, José Ramón García.

Les dos administracions també han acordat seguir col·laborant per a buscar solucions als conserges dels altres tres centres educatius d'Alacant en els quals també es duran a terme a continuació les mateixes obres de retirada de fibrociment i reposició de coberta: els CEIP Azorín, Tossal i Emilio Varela.

Igualment, l'Ajuntament ha accedit a la petició de la Conselleria per a cedir l'ús del CEIP Maestro López Soria per a resituar a l'alumnat de formació professional del IES Verge del Remei mentre duren les obres de reforma estructural d'aquest institut.

També s'ha donat llum verda a la sol·licitud de la Direcció territorial d'Educació formulada al juny per la qual demanava la cessió del CEIP Maestro López Soria a partir del curs 2022-23.

Finalment, el Servici d'Educació de l'Ajuntament ha comunicat a la Conselleria l'informe dels tècnics de la UA per a l'estudi de patologies del IES Verge del Remei, que també compta amb el beneplàcit de l'administració autonòmica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento