Comunitat Valenciana

Cvirus.- El PP denuncia que el Consell no té un projecte de vacunació "seriós i eficaç" que lluite contra el virus

El portaveu de Sanitat del grup parlamentari popular, José Juan Zaplana, ha denunciat que el Consell no té un projecte de vacunació "seriós, ràpid i eficaç" que lluite contra la pandèmia en aquest moment "tan complicat" i en el qual la cinquena onada "està deixant cada dia dades molt preocupants de contagis i hospitalitzacions a la Comunitat Valenciana".
Archivo - Arxiu- El portaveu de sanitat del Grup Popular en Els Corts, Jose Juan Zaplana
Archivo - Arxiu- El portaveu de sanitat del Grup Popular en Els Corts, Jose Juan Zaplana
GRUPO POPULAR EN LES CORTS

El diputat popular ha manifestat en un comunicat que "de nou" el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha enganyat als valencians "perquè va dir que al juliol estaria vacunada el 70% de la població i a dia de hui estem molt lluny d'eixe 70%: hi ha un 47% de persones amb la pauta completa, dos punts menys de la mitjana nacional, entre 30-39 amb prou faenes un 11%, set punts menys de la mitjana nacional, i en la franja de 20 a 29, un 9%, quatre punts menys per sota de la mitjana nacional".

Zaplana ha exigit al Consell que "la vacunació dels més joves és una tasca que cal implementar amb caràcter immediat". "Ja no ens valen els anuncis, estem cansats de tanta xarramenta, el que necessitem els valencians és veure que de veritat es produeix un increment en els nivells de vacunació", ha postil·lat.

"Durant aquest últim mes s'han incrementat més del 300% els ingressos i més del 225% els ingressos en UCI i Ximo Puig només ha pres la decisió de culpabilitzar a l'hoteleria i als joves, però no ha reforçat el personal sanitari, ni la xarxa assistencial sanitària ni ha incrementat la vacunació", ha lamentat.

D'altra banda, el portaveu de Sanitat del GPP ha expressat la seua "preocupació" per la falta de reforç en l'atenció sanitària i ha assegurat que "s'estan incrementant de manera preocupant els casos de contagis entre sanitaris, i si afegim les quarantenes i els acomiadaments de 3.300 fa un mes i la falta de reforços l'atenció sanitària s'està ressentint ja de manera considerable".

José Juan Zaplana ha denunciat que "el Consell de Puig manté els centres de salut tancats a la vesprada, cada dia es cancel·len més cites presencials i açò es deu només i exclusivament a la falta de personal" i, per açò, fa una crida "perquè els reforços de sanitaris i l'obertura dels centres de salut siga una prioritat per a aquest Consell", ha reclamat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento