Comunitat Valenciana

Detingut un home acusat de robar i colpejar a una anciana al seu domicili de Borriana

-
Archivo - Foto d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Archivo - Foto d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Archivo - Foto d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d'un robatori amb violència en accedir al domicili d'una dona d'avançada edat a Borriana (Castelló) mentre aquest dormia per a robar-li, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La víctima va posar en coneixement de la Guàrdia Civil de Borriana que diverses persones havien accedit durant la matinada del passat 15 de juny a la seua vivenda mentre dormia i, després d'arrancar-li del coll un escapulari d'or, la van colpejar per a evitar que poguera demanar auxili.

D'aquesta manera van aconseguir sostreure-li diversos objectes, joies, 700 euros i la cartilla del banc, amb la qual, minuts després de cometre el robatori, van acudir a un caixer automàtic pròxim al domicili fent-se amb 1.000 euros.

Amb la inspecció tècnic ocular realitzada pels agents investigadors es va evidenciar que els presumptes autors havien accedit al domicili forçant una xicoteta finestra que es troba en la terrassa de la vivenda.

S'han dut a terme tot tipus d'actuacions entre les quals destaquen l'ús de tècniques científic-policials, tasques operatives imúltiples tasques d'investigació fruit de les quals es va aconseguir identificar, localitzar i detindre a un dels presumptes autors, un home de 41 anys al que li figuren diversos antecedents per fets delictius similars.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento