Comunitat Valenciana

València inicia la senyalització de la ruta literària dedicada al poeta Marc Granell

  • El projecte "proposa una mirada a la nostra ciutat a través dels ulls dels seus poetes i poetesses", comenta Luisa Notario.
  • Tots els continguts es poden consultar en la pàgina web municipal i en els codis qr de cadascun dels 12 punts marcats.
L'Ajuntament de València inicia la senyalització de la ruta literària dedicada al poeta Marc Granell
L'Ajuntament de València inicia la senyalització de la ruta literària dedicada al poeta Marc Granell
JOSE JORDAN
L'Ajuntament de València inicia la senyalització de la ruta literària dedicada al poeta Marc Granell

L'Ajuntament de València ha iniciat aquest dijous la senyalització de l'itinerari dedicat al poeta valencià Marc Granell dins del projecte 'Rutes literàries', desenvolupat pel Gabinet de Normalització Lingüística per a difondre l'obra dels autors i autores valencians més reconeguts.

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha explicat que "les rutes literàries són un projecte del Gabinet de Normalització Lingüística que proposa una mirada a la nostra ciutat a través dels ulls dels seus poetes i poetesses".

L'edil ha explicat que "és una manera de visibilitzar la figura i l'obra dels nostres escriptors alhora que visitem els racons vinculats a ells i elles per la seua vida o per la seua obra". A més, ha comentat, "són una manera de dignificar la nostra llengua mostrant la seua riquesa literària".

La primera ruta literària que ja es va senyalitzar estava dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés i, ara, s'ha habilitat una ruta dedicada al poeta i traductor Marc Granell, un poeta integrat en l'anomenada "generació dels 70" i que, igual que Estellés, fa nombroses referències a València al llarg de la seua obra.

La ruta Granell se senyalitzarà a la vorera en 12 punts diferents de la ciutat relacionats amb la seua vida i la seua obra.

Els senyals s'indicaran amb plaques de vidre, de 25x25 cm, encapsulades en alumini, amb el logo RLV (Rutes Literàries de València) i un codi QR amb la locució del poema i una explicació.

Igualment s'ha editat un díptic de la ruta i tots els continguts adjunts (textos dels poemes, locucions i díptic) es poden consultar en la pàgina web municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento