Comunitat Valenciana

La Taula Sectorial recolza el decret per a integrar el personal del departament de Torrevella al sector públic

La Taula Sectorial de Sanitat, en la qual s'integren sindicats del sector sanitari, reunida amb la directora general de recursos Humans, Carmen López, ha recolzat "de forma unànime" el projecte de decret del Consell que regula els efectes de l'extinció del contracte de gestió privada del departament de Torrevella en matèria de personal i fixa la nova condició dels treballadors com a empleats públics, ha informat la Conselleria de Sanitat.
Archivo - Hospital de Torrevella (arxiu)
Archivo - Hospital de Torrevella (arxiu)
RIBERA SALUD
Archivo - Hospital de Torrevella (arxiu)

D'aquesta forma, una vegada finalitze el contracte de gestió privada el pròxim 15 d'octubre, l'administració se subrogarà com a ocupador, incorporarà als treballadors del departament de salut de Torrevella i mantindrà la seua relació laboral sota la nova condició de personal laboral a extingir, detalla el departament que dirigeix Ana Barceló.

Això suposa, apunten, que seguirà exercint les seues tasques amb les mateixes condicions de treball contractuals, d'acord amb la normativa laboral aplicable vigent.

El decret garanteix la continuïtat de tots els treballadors, que deixaran d'estar lligats a l'empresa concessionària i passaran a prestar els seus servicis sota la dependència orgànica i funcional de la Conselleria de Sanitat.

Així mateix, suposa "un pas més en el procés que està duent a terme la Conselleria de Sanitat destinat a garantir amb total seguretat jurídica la integració del departament de salut de Torrevella sota el model de gestió pública directa. Es tracta d'un full de ruta dissenyat amb previsió, transparència, planificació i diàleg amb totes les parts implicades".

A la reunió amb la directora general de Recursos Humans han assistit representants dels sindicats CCOO, SATSE, UGT, CEMS-SAE, CSI-F i Intersindical.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento