Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana té assignats quasi 1.000 milions del fons Next Generation EU per a 2021

  • "Ja hi ha algunes convocatòries" de les quals la Generalitat té un "feedback positiu", segons Puig.
  • L'autonomia, en col·laboració amb 258 empreses, ha presentat més de 600 actuacions als ministeris.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu.
Rober Solsona - Europa Press
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge d'arxiu.

La Comunitat Valenciana té adjudicats fins al moment prop de 1.000 milions d'euros de fons europeus i opta "a totes les convocatòries que s'han obert i s'obriran".

Així ho ha destacat el president de la Generalitat, Ximo Puig, a preguntes dels mitjans després de la sessió inaugural del Congrés Nacional de directors financers organitzat per APD.

El cap del Consell ha afirmat que "ja hi ha algunes convocatòries" de les quals la Generalitat té un "feedback positiu".

Des de Presidència han detallat que fins ara la Generalitat Valenciana ja té assignats 945 milions del fons Next Generation EU per a l'exercici de 2021. Són 483 milions que corresponen al React i 462 del Mecanisme Europeu de Recuperació i Resiliència, el 10,2% del total assignat pel Govern fins ara en les diferents conferències sectorials que ja s'han tancant.

A més, l'administració autonòmica, en col·laboració amb 258 empreses valencianes, ha presentat més de 600 actuacions a les manifestacions d'interés publicades pels ministeris, per import de 13.000 milions, afigen les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento