Comunitat Valenciana

Cvirus.- Un total de 24 residències de la Comunitat Valenciana registren brots malgrat la vacunació

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha assenyalat que un total 24 residències a la Comunitat Valenciana -19 de majors, una d'infància i quatre de diversitat funcional- registren brots de covid, encara que "no estan tenint l'impacte que abans de la vacunació".
Archivo - Un ancià trau el cap per una finestra en una residència
Archivo - Un ancià trau el cap per una finestra en una residència
CARLOS CASTRO/ EUROPA PRESS
Archivo - Un ancià trau el cap per una finestra en una residència

Oltra, després de reunir-se amb la delegada de Govern, ha recalcat que cal "frenar" la propagació del virus perquè "quan augmenten els contagis entre la població general també ho fan en les residències".

Per açò, ha defès que les noves restriccions vigents des d'ahir a la Comunitat Valenciana són "mesures protectores necessàries" en aquests moments perquè els índexs de contagi estan pujant molt.

En eixe sentit, ha advertit que en pujar el contagi entre la població general "també pugen els contagis als espais vulnerables com són les residències", encara que ha destacat que en aquests moments s'explica "amb més resilencia gràcies a les vacunes".

Així, ha insistit en "la importància de frenar" la transmissió del virus i sobretot de cara a la població que encara no està vacunada i que en aquests moments és "més vulnerable" al virus.

Oltra ha insistit que davant aquest augment de la incidència acumulada i de les hospitalitzacions aquestes mesures són "necessàries" i en eixe sentit ha agraït al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que haja avalat la restricció de la mobilitat nocturna en 32 municipis i la limitació a deu persones en les reunions socials i familiars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento