Comunitat Valenciana

Els valencians tanquen més de 16.000 reserves amb el Bo Viatge

  • Els destins més demandats per part de les persones usuàries del Bo Viatge són de la província d'Alacant.
Playa de El Postiguet
Platja del Postiguet, Alacant.
AYTO ALICANTE - Archivo
Playa de El Postiguet

Turisme Comunitat Valenciana ha registrat durant el primer semestre de l'any 16.269 reserves realitzades a través del Bo Viatge, que corresponen al segon període del programa Viatgem CV i que s'uneixen a les 9.156 reserves realitzades durant l'últim trimestre de l'any 2020.

Així ho va compartir ahir el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que va afirmar que aquestes reserves “han beneficiat a més de 32.000 persones residents en la Comunitat Valenciana, ja que el grup mínim de viatge que exigeix el bo és de dues persones”. A més, l'estada mitjana supera les tres nits en totes les modalitats d'allotjament, on destaquen els càmpings, que aconsegueixen les 12 nits de mitjana, o els habitatges turístics, que superen les sis. Per als hotels, l'estada mitjana s'acosta a les cinc nits.

De la mateixa manera, més del 47% de les estades s'allarguen més enllà del cap de setmana, la qual cosa suposa una important dinamització del sector turístic, apunten des de Turisme.

La modalitat d'allotjament més demandada és l'hotel, amb el 77,5% del total de les reserves, seguit de l'allotjament rural, que acapara el 9,5% percentual de la totalitat de les reserves, i els càmpings, amb el 8%.

Els destins més demandats per part de les persones usuàries del Bo Viatge són de la província d'Alacant: Benidorm, Finestrat, Altea, Calp, Benimantell, Xàbia i Alacant; de la província de Castelló, Peníscola i Morella, i de la província de València, la capital.

Colomer va explicar que, encara que bona part de la despesa turística bonificada es concentra en l'allotjament turístic, “les agències de viatge participants també estan oferint altres serveis que ajuden a mantindre oberta l'oferta experiencial més enllà de les temporades turístiques, contribuint així a la desestacionalització del sector”.

En total, s'han realitzat 25.425 reserves a través del programa en els dos períodes que ha estat vigent des que es va posar en marxa el mes d'octubre passat. El responsable de Turisme ha remarcat que hi ha 1.462 empreses adherides i que el pagament d'aquestes ajudes s'ha agilitzat, ja que el termini és inferior a set dies des que es presenta la justificació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento