Comunitat Valenciana

Cvirus.- Alcalde de Sant Vicent del Raspeig, sorprès pel toc de queda: "No som el municipi que pitjor estem"

L'alcalde de Sant Vicent del Raspeig (Alacant), Jesús Villar (PSPV), ha mostrat la seua "sorpresa" aquest dilluns en conéixer que el municipi serà l'únic en la provincia que comptarà amb toc de queda entre la 01.00 i les 06.00 hores dins de les noves restriccions aplicades pel Consell i avalats pel TSJCV per als pròxims 14 dies.
L'alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar
L'alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar
AYUNTAMIENTO DE SANT VICENT DEL
L'alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar

En declaracions a Europa Press, Villar ha admès estar "sorprès" per la situació i ha demanat "molta responsabilitat" a la ciutadania. "La veritat que ha sigut una sorpresa. És cert que els casos estan creixent encara que no som el municipi que pitjor estem però sí el creixement dels contagis està sent molt ràpid així que m'imagine que es deu a eixa circumstància", ha sostingut Villar.

Al mateix temps, ha associat la decisió a l'increment dels contagis a la localitat que compta amb una incidència de 190 casos per cada 100.000 habitants. Així mateix, el primer edil ha insistit a demanar a la ciutadania "precaució i responsabilitat" davant l'augment de la incidència acumulada a la localitat confrontant a la capital perquè "el virus no ha passat".

"Hem de tindre molta precaució perquè quan ens descurem un poc augmenta de manera forta la taxa de contagis i ara no podem perdre tot el treball que s'ha fet", ha afegit l'alcalde.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento