Pride Barcelona, una demostració d'orgull

Pride Barcelona, una demostració d'orgull

Marcha del Orgullo Gay
Una lesbiana durante la marcha del Orgullo Gay. (ARCHIVO)
Ampliar
  • Una rua de carroses recorrerà Barcelona.
  • Anirà des de plaça Universitat fins a l'avinguda Maria Cristina.
  • Serà diumenge amb motiu del dia del col·lectiu gai.

Música, color, festa, alegria, car-rosses i, sobretot, molt d'orgull. Barcelona ha estat durant tota aquesta setmana la capital mediterrània de la comunitat gai, lesbiana, bisexual i transsexual. Ho ha fet amb l'organització de xerrades, debats, projeccions de cinema... Però la celebració no s'acaba aquí.

La marxa partirà de plaça Universitat i transcorrerà pel carrer de Sepúlveda

El seu punt culminant tindrà lloc aquest diumenge, quan, per primer cop i tot coincidint amb la commemoració del Dia de l'Orgull Gai, la ciutat acollirà una gran desfilada amb una quinzena de carruatges.

A la manera d'una manifestació lúdica i festiva, la rua recorrerà bona part de la capital catalana. Sota el lema Els teus drets, els nostres drets, els drets humans, la marxa partirà de plaça Universitat i transcorrerà pel carrer de Sepúlveda fins arribar a l'avinguda de Maria Cristina.

Allà es llegirà un manifest i, tot just després, tindrà lloc una gran festa popular fiendly -oberta a tothom- amb les actuacions de diferents grups i DJ com el duo Barb@zul, autors del tema oficial del Pride, Michael Ashanti, Los Monstruos de Ibiza, Iván Banderas, Tania G, Víctor Naranjo, Sergio Cuho y The Chanclettes.

* Inici de la desfilada, a les 18.00 hores a plaça Universitat. Més informació a www.pridebarcelona.com.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/476029/0/pride/barcelona/orgullo/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios