Comunitat Valenciana

Podem defèn que Territori "ha de retirar el projecte actual d'ampliació de la CV-60"

La coordinadora de Podem, Pilar Lima, ha defès que la Conselleria de Territori ha de "retirar el projecte actual de l'ampliació de la CV-60" a la Safor.

Lima ha desenvolupat una jornada de treball a Gandia amb diversos col·lectius socials i ecologistes, i ha asseverat que la Conselleria "ha de retirar el projecte actual de prolongació de la CV-60 tal com exigeixen els col·lectius ecologistes i buscar alternatives sostenibles que protegisquen l'horta".

Podem ja va fixar posició sobre aquest tema "mostrant la seua oposició al projecte d'ampliació per atemptar contra la integritat territorial de nombroses localitats de la comarca i segregar part del seu territori fent desaparéixer camins rurals, horta històrica i fent inviable la producció agrícola a causa de la destrucció de gran part del sistema de regadiu tradicional".

En una altra reunió, amb el Moviment Veïnal contra el Canvi Climàtic a La Safor, s'han abordat problemàtiques com la reducció de microplastics, la conservació de la Marjal i l'Horta de La Safor, reivindicacions en les quals han trobat el suport de Podem.

En la trobada amb el Centre de Desevolupament Rural de La Safor, ONG d'acció social del món rural, s'han tractat el foment de l'economia circular així com el desenvolupament rural en la comarca i la necessària protecció del riu Serpis enfront de les extraccions il·legals i la deficient gestió que la Confederació Hidrològica del Xúquer realitza.

En reunió amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes de La Safor, integrada en Coespe, s'han treballat temàtiques com la necessària priorització de l'atenció domèstica i el foment les residències públiques. La reivindicació compartida del tren que connecte Gandia-Dénia-Alacant també ha estat present en varis d'aquestes trobades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento