Comunitat Valenciana

El Consorci de Bombers de València renova la col·laboració amb la Generalitat

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres la pròrroga del conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i el Consorci de Bombers de València relatiu al servici de prevenció, extinció d'incendis i salvament en la província.
Archivo - Arxiu - Incendi a Silla
Archivo - Arxiu - Incendi a Silla
BOMBERS VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Incendi a Silla

Aquest encàrrec comprèn la gestió i direcció operativa dels mitjans amb un pressupost de 1.300.000 euros per a 2021, ha anunciat la vicepresidenta portaveu, Mónica Oltra, en la seua compareixença setmanal després de la reunió de govern.

En virtut de l'acord, les activitats de gestió tindran un caràcter merament material i tècnic. Per a realitzar aquestes funcions, el consorci disposarà del seu propi personal operatiu, de tècnics forestals i de coordinadors forestals per a la direcció de les tasques d'extinció d'incendis, a més de programar i supervisar les activitats diàries.

També disposarà dels coordinadors forestals necessaris per a la gestió i supervisió del servei. Cadascun tindrà assignades, de forma permanent, un nombre d'unitats de bombers forestals anuals i de reforç.

Per la seua banda, els tècnics forestals s'encarregaran de la planificació, organització i supervisió de les activitats diàries d'entrenament, pràctiques de maneig i manteniment dels equips, ferramentes mecàniques i manuals i equips de comunicacions, que realitzen les unitats al seu càrrec. Hauran de tutelar les pràctiques especialitzades que realitzen les unitats al seu càrrec i dirigir les actuacions amb motiu de situacions d'emergència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento