Comunitat Valenciana

La Plaça del Llibre anuncia les cites de tardor amb dates a Castelló i València a l'octubre i novembre

La Plaça del Llibre ha anunciat noves dates de celebració a Castelló i València per als pròxims mesos d'octubre i novembre. Després de l'èxit de les primeres edicions del cicle 2021 -Alacant a l'abril i Gandia al maig- la trobada dona a conéixer les cites de tardor: Castelló, en la plaça Santa Clara del 14 al 24 d'octubre, i València, a la plaça de l'Ajuntament del 27 a l'1 de novembre.
Representants de les entitats organitzadores de la Plaça del Llibre
Representants de les entitats organitzadores de la Plaça del Llibre
PLAÇA DEL LLIBRE
Representants de les entitats organitzadores de la Plaça del Llibre

A més, assenyalen els responsables de la iniciativa cultural, en un any en què la cultura "s'ha adaptat a tot tipus de situacions sociosanitàries", s'anuncien novetats a Castelló. Amb una edició extraordinària, la Fira del Llibre de Castelló, que enguany s'avança a octubre, s'uneix a la celebració de la Plaça del Llibre per a "sumar esforços".

Així, les dos organitzacions formaran "una gran trobada literària", fent que des del 14 al 24 d'octubre, la plaça Santa Clara es convertisca en "un gran aparador de llibres". Durant aquests deu dies, tots dos esdeveniments literaris oferiran un espai de venda de volums que anirà acompanyat d'un espai d'activitats també compartit.

A més, el primer cap de setmana, del 14 al 17, tindrà lloc "el festival literari de caràcter internacional que alberga la Plaça del Llibre, amb autors internacionals traduïts al català que seran convidats per a compartir espai amb autors valencians i altres llocs del domini lingüístic conjunt", destaquen.

Quant a l'edició de València, revalida les dates del 27 d'octubre a l'1 de novembre, consolidant-se a la plaça de l'Ajuntament del cap i casal en la seua novena edició. La confirmació de les dos dates s'ha donat després d'una reunió entre entitats organitzadores, amb la presència de representants de la Fundació FULL, l'Associació d'Editorials del País Valencià (AEPV), l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento